Torna una nova edició del Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears, i ja en van set! Clara Ingold, Bernat Molina, Joana Castell i Miquel Costa són els dramaturgs participants en l’edició d’enguany i que lluitaran per fer-se amb el torneig de 2021. Només en pot quedar un! El presentador tornarà a ser l’actor Josep Orfila.
El certamen, organitzat per Produccions de Ferro i l’Ajuntament de Palma, té com a principal objectiu promocionar i donar visibilitat als nous autors teatrals de les Balears i s’ha convertit ja en una cita ineludible per als autors i autores i per al públic amant del teatre i dels textos dramàtics en particular. Des de la primera edició fins ara, 24 autors/res de les Illes han vist els seus textos interpretats per 72 actors i actrius de les Illes i de Catalunya, afavorint també l’intercanvi i les coneixences culturals i professionals.

AUTORS 2021-2

Aquest és el calendari del torneig de 2021:

8 de gener, 1a semifinal: Joana Castell vs. Clara Ingold

9 de gener, 2a semifinal: Miquel Costa vs. Bernat Molina

15 de gener, Gran final: guanyador/ra 1a semi vs. guanyador/ra 2a semi

[divider]Una edició segura[/divider]

Aquesta serà una edició adaptada a la situació sanitària marcada per les restriccions decretades pel Govern arran de la Covid-19, perquè volem seguir gaudint del teatre i del talent dels nostres dramaturgs i dramaturgues i dels nostres intèrprets i fer-ho amb seguretat. Així, enguany, a causa de les limitacions de mobilitat amb la Península, els quatre textos participants seran interpretats en les 3 fases per actrius i actors residents a les Illes Balears: Toni Pons, Apol·lònia Serra, Xisca Puigserver, Xavier Núñez, Santi Pons, Sebastià Adrover, Esperança Font, Toni Amengual, Maria Pasqual, Enric Garcia, Mercè Sancho i Joan Maria Pascual.

Aquesta és una de les novetats d’aquesta edició-covid, juntament amb aquestes altres:

– Avançam l’horari de les funcions: totes seran a les 18 h.
– L’aforament del Teatre Mar i Terra serà del 50% i serà obligatori l’ús de mascareta
-No hi haurà servei de bar
– La votació dels textos per part del públic es farà de forma telemàtica a través dels telèfons mòbils