Toni Gomila passa a semifinals del IV Torneig de dramatúrgia catalana

Ja hem passat la primera ronda! Toni Gomila va ser ahir vespre el guanyador del combat que l’enfrontà amb Iván Morales. El públic, que omplí la Sala La Planeta de Girona, va decidir amb els seus vots que el text de Gomila, “Infinir”, guanyés el combat. Això significa que passa directament a les semifinals, el 17 de novembre. Des d’aquí volem felicitar Iván Morales pel seu text i dir-li de part den Toni que ha estat un honor compartir combat amb ell.

El Torneig de Dramatúrgia Catalana del Festival Temporada Alta és un esdeveniment que compleix ja la quarta edició i en el qual, tal i com diuen els organitzadors,  “s’enfronten al ring els principals dramaturgs catalans.  El Torneig de Dramatúrgia “pren el pols a la musculatura escènica de dramaturgs de molt diferents pesos i categories. Pesos plomes amb d’altres de pesants, juniors amb veterans, del nord i del sud, sols compta la tensió, l’humor, l’ofici, la passió, l’habilitat i la pu(n)teria dels combatents”.

Com funciona el torneig? Els espectadors escullen els millors textos de quatre eliminatòries, dues semifinals i una gran final. La primera eliminatòria va ser el passat 6 d’octubre i va enfrontar Carles Mallol i Àlex Mañas. Mallol va guanyar el combat. El segon duel, Toni Gomila vs. Iván Morales , l’ha guanyat en Gomila. A partir d’aquí, el calendari és el següent:

Resta eliminatòries

Dilluns 20 d’octubre (Daniela Freixas vs. Rodolf Sirera)
Dilluns 3 de novembre (Manuel Dueso vs. Roger Peña)

Semifinals
Dilluns 10 i 17 de novembre a les 20 h.

Gran final
Dilluns 1 de desembre a les 20 h.

Alea iacta est!

Foto de @lauratrafach

Foto de @lauratrafach

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cartell combat