Estrenam web!

Produccions de Ferro estrenam nova pàgina web. Molt més completa i accessible, hi trobareu informació de tots els espectacles de Produccions de Ferro, els familiars de Ferreret Teatre i també tots els altres esdeveniments que organitzam a través de De Ferro & Friends.

També hem volgut que tingueu fàcil saber on i quan feim cada un dels espectacles, per això la web té ben visible el calendari de funcions, que inclou tota la informació referent a cada un dels esdeveniments. També us anirem contant totes les notícies que tenguin a veure amb la companyia, com aquesta que us estam contant ara, i podreu compartir-ho a les xarxes socials. La interacció amb el nostre públic és un pilar fonamental per a nosaltres i per això us podeu inscriure al nostre newsletter i així no us perdreu cap novetat o promoció que tengui a veure amb Produccions de Ferro.

La web té també una secció dedicada específicament als companys de la premsa, on hi trobaran de forma fàcil i directa tota la informació relativa als nostres espectacles i activitats. Sabem que per a vosaltres el temps és or i per això us ho hem posat tot ben col·locadet i ben farcit de material!

I per acabar, la novetat més important. D’aquí a poc es podran comprar les entrades d’alguns dels espectacles a través de la mateixa pàgina web. Així, còmodament i sense sortir de casa o de la feina. Escolliu l’espectacle, les entrades que voleu, i rebreu les entrades en un correu electrònic que només haureu d’imprimir i guardar pel dia de la funció.

Només ens queda convidar-vos a què faceu una volta per la pàgina i ens conteu què us sembla. Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos!