Material de premsa I Torneig Dramatúrgia de les Illes Balears

Produccions de Ferro organitza, juntament amb l’Ajuntament de Palma i amb la col·laboració del Festival Temporada Alta de Girona, aquesta primera edició del Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears. Un certamen que neix amb vocació de contiuïtat i que té com a principal objectiu promocionar i donar visibilitat als nous autors teatrals de les Balears.

Jaume Miró, Aina Tur, Núria Vizcarro, Sergi Baos, són alguns dels noms d’aquesta nova dramatúrgia balear. Noms que combinen el seu treball fora de les Illes amb projectes desenvolupats a l’arxipèlag. Ells són els protagonistes d’aquest primer certamen i els valents que s’han animat a participar en aquest combat de textos dramàtics, on l’única lluita és la de la paraula.

El torneig està dividit en 3 combats, dues semifinals que tindran lloc els dies 15 i 18 de gener i una gran final, que serà el 24 de gener. L’escenari dels combats serà el Teatre Mar i Terra de Palma.

Les lectures dramatitzades aniran a càrrec d’actors reconeguts de les Illes Balears i de Catalunya. Entre els participants hi ha Lluqui Herrero, Rodo Gener, Carme Pla, Óscar Muñoz, Borja Espinosa, Nies Jaume,  Jordi Rico i Miquel Torrens, entre d’altres.

Així, els combats es dividiran en 3 fases:

15 de gener, Primera semifinal: Sergi Baos i Aina Tur (guanyador, Sergi Baos amb “La classe”)

18 de gener, Segona semifinal: Núria Vizcarro i Jaume Miró (guanyador, Jaume Miró amb “La revolució de les coses petites”)

24 gener, Gran final: Sergi Baos vs. Jaume Miró (20 h.)

Quatre dramaturgs lluiten entre ells per vèncer el torneig de dramatúrgia. L’enginy i la paraula, les úniques armes. Els espectadors votaran. Només en pot quedar un. Emoció. Humor. Drama. Passió. Dos textos de quaranta minuts. Dos únics intèrprets. Els millors actors de Balears i de Catalunya. L’espectacle està servit!

Dossier

Cartell

cartell1cartell3 

Els autors

AINA TUR SERGI BAOS foto núria vizcarro
JAUME MIRÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els actors
nies jaume oscarmuñoz miquel torrens rodo gener lluqui herrero jordi_rico_5 carme pla borja espinosa2