Lectura dramatitzada d’INFINIR al CC Blanquerna de Madrid

El Centre Cultural Blanquerna de Madrid va acollir el passat dilluns, 22 de febrer, la lectura dramatitzada d’INFINIR, el text de Toni Gomila. Els actors Francesc Albiol i Assumpta Serna varen ser els encarregats de posar-se a la pell de Jerónimo i Ni, els personatges del text escrit per Gomila, encara de gira pels escenaris.

La seu del carrer Alcalà del Centre Cultural Blanquerna es va omplir de gom a gom per assistir a la lectura, que s’inclou dins el cicle “20 obras, 40 actores” que organitza la institució de la Generalitat de Catalunya.

El Cicle 20 40 va començar el 16 de febrer de 2015. Des d’aleshores, dos dilluns al mes, a les 19 h, el públic pot gaudir d’una selecció de la millor collita de peces curtes teatrals contemporànies, fins un total de 20, que permet a 40 actors de reconegut prestigi oferir el seu ventall interpretatiu.

Les obres són guanyadores, finalistes o d’interès especial del Torneig de Dramatúrgia que es duu a terme durant el Festival Temporada Alta de Girona-Salt.

A més del text de Toni Gomila, dins el cicle s’inclouen obres d’autors com Guillem Clúa, Jordi Casanova, Paco Mir, Jordi Galcerán o Pere Riera, que són llegides i interpretades per noms tan populars de l’escena madrilenya com ara Miki Esparbé, Cristina Castaño, Marta Calvó, Antonio Molero, Amparo Pamplona, Maribel Lara, Mamen Godoy o Rebeca Valls d’entre un elenc d’actors, fins a 40 en total.