IV Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears

Joan Fullana, amb el text ‘Nür’, ha estat el guanyador de la IV edició del Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears que ha tingut lloc els dies 11, 18 i 21 de gener al Teatre Mar i Terra. Produccions de Ferro ha tornat organitzar l’esdeveniment, juntament amb l’Ajuntament de Palma i amb el suport del Festival Temporada Alta de Girona. Joan Fullana, Vicka Duran, Aina de Cos i Sebastià Portell han estat enguany els 4 autors participants en aquest combat de textos dramàtics, on l’única lluita és la de la paraula i que té lloc al Teatre Mar i Terra de Palma.

Com cada any, els 4 autors s’han enfrontat per parelles en dues semifinals i una gran final i 12 actors i actrius, 8 per a les semifinals i 4 per a la final, tots noms reconeguts de l’escena balear i catalana, han donat vida als textos. El presentador de l’acte ha tornar a ser l’autor teatral i actor Toni Gomila.

Enguany, com a novetat, i gràcies a la col·laboració d’IB3 Ràdio, els dos textos finalistes han tingut un format radiofònic. ‘Nür’ i ‘Transbord’, els textos de Joan Fullana i Sebastià Portell, s’han gravat a la ràdio pública sota direcció dels dos autors i amb els mateixos actors i actrius que van defensar els textos a la Gran Final: Queralt Albinyana i Mercè Pons en el cas de ‘Nür’, i Xavier Frau i Lara Díez en el cas de ‘Transbord’.

CALENDARI:

11 de gener. Guanyador de la 1a semifinal: Joan Fullana amb el text ‘Nür’

18 de gener. Guanyador de la 2a semifinal: Sebastià Portell amb el text ‘Transbord’

21 de gener. Guanyador de la Gran Final: Joan Fullana amb ‘Nür’.

ELS AUTORS

 

ELS ACTORS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELS CARTELLS