Joan Fullana, amb el text ‘Nür’, ha estat el guanyador de la IV edició del Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears que ha tingut lloc els dies 11, 18 i 21 de gener al Teatre Mar i Terra. Produccions de Ferro ha tornat organitzar l’esdeveniment, juntament amb l’Ajuntament de Palma i amb el suport del Festival Temporada Alta de Girona. Joan Fullana, Vicka Duran, Aina de Cos i Sebastià Portell han estat enguany els 4 autors participants en aquest combat de textos dramàtics, on l’única lluita és la de la paraula i que té lloc al Teatre Mar i Terra de Palma.

Com cada any, els 4 autors s’han enfrontat per parelles en dues semifinals i una gran final i 12 actors i actrius, 8 per a les semifinals i 4 per a la final, tots noms reconeguts de l’escena balear i catalana, han donat vida als textos. El presentador de l’acte ha tornar a ser l’autor teatral i actor Toni Gomila.

Enguany, com a novetat, i gràcies a la col·laboració d’IB3 Ràdio, els dos textos finalistes han tingut un format radiofònic. ‘Nür’ i ‘Transbord’, els textos de Joan Fullana i Sebastià Portell, s’han gravat a la ràdio pública sota direcció dels dos autors i amb els mateixos actors i actrius que van defensar els textos a la Gran Final: Queralt Albinyana i Mercè Pons en el cas de ‘Nür’, i Xavier Frau i Lara Díez en el cas de ‘Transbord’.

CALENDARI:

11 de gener. Guanyador de la 1a semifinal: Joan Fullana amb el text ‘Nür’

18 de gener. Guanyador de la 2a semifinal: Sebastià Portell amb el text ‘Transbord’

21 de gener. Guanyador de la Gran Final: Joan Fullana amb ‘Nür’.

[divider]ELS AUTORS[/divider]

 

[divider]ELS ACTORS[/divider]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[divider]ELS CARTELLS[/divider]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *