Estrena del text sorgit de la residència del Centre de Creació de Dramatúrgia Espai el Tub en col·laboració amb el Teatre Principal de Palma, en un innovador format que combina la posada en escena amb la gravació i posterior emissió a Sala 3, el podcast del Teatre Principal. 

Amb Josep Orfila i Lucia Sánchez. Direcció: Lluki Portas.

SINOPSI

Aquest text té com a protagonista a Carmen Polo, la dona del dictador Francisco Franco. La dona que més va influenciar-lo i que va morir tranquil·lament, sense ser jutjada, als 88 anys. A través de la figura de Polo, Portas proposa endinsar-se en les temàtiques que segueixen vigents en aquest món estrany i de descol·locació i en que, segons sosté l’autora, les dretes i les esquerres estan desdibuixades, i fins i tot, a moments s’han canviat els papers. I mentre les dues forçes es barallen, afirma l’autora, “tot el món està sotmès a les estratègies propagandístiques i mediàtiques que xuclen discursos i imatges que desinformen la població”.

*Col.loqui post-funció amb l’autora i Andrés Lima, autor, director i Premio Nacional de Teatro, que ha acompanyat el procés d’escriptura de l’autora resident. Modera Catalina Florit, coordinadora de les residències de l’Espai el Tub.