Consultau aquí totes les funcions de la gira d’HERODES REI d’aquest Nadal

Consultau aquí el calendari de funcions de la nova gira d’HERODES REI per aquest Nadal.

horaris herodes web

Després de l’èxit de l’any passat, l’espectacle “Herodes Rei” torna als escenaris de Mallorca en una nova gira nadalenca de la mà de Produccions de Ferro.

o. L’espectacle, un clàssic nadalenc revisitat sota la direcció de Rafel Duran, visitarà els principals pobles de l’illa. La gira començarà el 13 de desembre al Teatre Es Quarter de Petra i acabarà l’11 de gener al Teatre La Victòria de Sóller. Enmig, passarà per Manacor, Santanyí, Cmpos, Vilafranca, Esporles, Llubí, Porreres, Capdepera, Andratx, Palma, Cala Millor, Lloseta i SantaMaria.

Ja podeu comprar les entrades aquí

 

HERODES, REI és una versió de la producció de la tradicional i popular El Rei Herodes, un clàssic entre les manifestacions dramàtiques autòctones. Obra imprescindible dins dels textos de teatre popular que no pot faltar en dates nadalenques, arriba amb una versió actualitzada de la mà de Rafel Duran i Produccions de Ferro. L’obra se situa al palau del rei Herodes en el moment en què els seus servents li comuniquen la visita de tres astrònoms, els reis mags, i li parlen del naixement de Jesús. Arran de l’anunci d’aquesta visita es crea tota una intriga entre el mandatari i la seva cort, amb personatges com els seus criatsi administradors.

Equip artístic

Intèrprets Santi Pons, Toni Gomila, Joan Manel Vadell, Joan Bibiloni, Àlvar Triay, Rafel Ramis

Direcció Rafel Duran

Ajudant de direcció i regidoria Lina Mira

Il·luminació i so Rafel Febrer

Escenografia i vestuari Rafel Lladó

Vídeo Jaume Miralles

header-herodesHerodesRei_900