Carregant esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Memorial de Setmana Santa. Toni Gomila diu Blai Bonet a Barcelona (Festival Alcools)

Febrer 12 / 20:00

| 10€/ Personatges de la Beckett 8€

La Setmana Santa de 1980, Blai Bonet va ser l’encarregat de llegir el pregó a la parròquia del seu poble, Santanyí, ocasió que va aprofitar per oferir la seva particular visió dels fets a través d’una llengua lúcida, viperina, rica i eixelebrada. L’actor i dramaturg Toni Gomila ofereix una relectura d’aquell pregó, recuperat l’any 2017 a iniciativa de la Casa Blai Bonet – Fundació Mallorca Literària. Aquest Memorial de Setmana Santa planteja interrogants a l’habitual narració dels fets i dona sentit a la Setmana Santa tot revisant-ne el relat històric, els plantejaments teològics i els dilemes humans que Bonet exposa. La lectura d’aquest Memorial de Setmana Santa es complementa amb visions plàstiques obra de l’artista Miquel Brunet, contemporani del poeta.

Festival Alcools

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. I ara el festival fa front a la cinquena edició amb el trasllat consolidat a la Sala Beckett i amb el propòsit de créixer: enguany el festival és un cop al mes i s’allargarà tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

 

 

Detalls

Data:
Febrer 12
Time:
20:00
Preu:
10€/ Personatges de la Beckett 8€
Lloc web:
https://www.salabeckett.cat/espectacle/levangeli-segons-blai-bonet/

Organitzador

SALA BECKETT
Lloc web:
https://www.salabeckett.cat

Recinte

SALA BECKETT
Pere IV, 228-232, Barcelona, 08005
+ Google Map
Telèfon:
93 284 53 12
Lloc web:
http://www.salabeckett.cat/espectacle/dels-llargs-camins-jaume-miro/